marți, 28 octombrie 2008

Concert la Craiova

Concert la Craiova   
Cu ocazia Zilelor Municipiului Craiova, in parcul Nicolae Romanescu pe perioada 19-26 octombrie 2008 s-au organizat numeroase concerte si manifestatii. 
    Au aparut asadar pe velodromul din parc  artisti precum SCORPIONS, HOLOGRAF, KEO, ZDOB SI ZDUB, IRIS, SMILEY si ANDRA.
    Ziua de sambata 25 octombrie, penultima zi a festivlului se astepta sa fie una plina. S-a promis un concert incendiar incheiat de un eveniment la fel de fierbinte, un spectacol de artificii.
    Pe la orele amiezii pregatirile erau in toi. Totul trebuia reglat. Sunetul, camerele, gardurile ce desparteau multimea de cei de pe scena trebuiau sa fie toate la locul lor si pregatite pentru ce urma sa fie peste cateva ore. In tot acest timp undeva pe drumul dintre Suceava si Craiova un microbuz argintiu marca "Opel" cu numere de Constanta gonea pe sosea  transportand o armata de noua persoane, cinci din ele inarmate cu chitari,clape, bete de tobe si, nu in ultimul rand, voci splendide.
    Cu cateva ore inainte, fetele au cantat la un bal in Suceava, unde pana si fata trista din imagine la sfarsit a prins viata si a strigat "bis".  
    In cele din urma vine si momentul adevarului in timp ce lumea incepe sa se adune.
Pe scena apare un tip pe care il vede lumea destul de des pe protv, Catalin Maruta, care deschide spectacolul  si o invita pe scena pe Alina Sorescu.
    In timp ce Alina incanta publicul cu muzica ei, fetele se pregateau sa urce pe scena,
reusind din nou sa treaca peste emotiile ce le cuprindeau si care erau afisate atat de evident pe fata fiecareia. Insa nu au avut timp prea mult sa se gandeasca la asta ca au si auzit cuvintele magice: "Voi urmati!"

     Melodie dupa melodie, fanii au strigat, au aplaudat si au cantat odata cu fetele.
 Prima melodie interpretata a fost "If you feel my love", fanii cantand refrenul odata cu fetele. Dupa ea au venit melodiile "Hey Hey",  "Tu",  " Sar", "Daa", si o melodie noua, "Si totusi". 
    Au parasit scena in aplauzele fanilor, lasand-ul pe keo sa continue spectacolul . 
Desigur nu au putut sa plece inainte de a face poze cu Catalin Maruta, cu Gabriel Cotabita, care le-a sprijinit dintotdeauna, cu Viorel, "prof de chitara", coordonator de trupa, omul din spatele scenei defapt,  si nu in ultimul rand  cu fanii.
Andrei

4 comentarii:

eU-aLeX 29 octombrie 2008, 09:46  

Bravo fratele Andrei un post ca al tau nu am vazut mai nicaeri :X:X bravo , si bine inteles Bravo fetele sunteti foarte frumoase , bune ... si multe alte calitati :X BravO

Anonim 31 octombrie 2008, 07:44  

fetelor suntei cele mai tari si asta nu o spun numai eu ci toti care v-au auzit cantand,dupa parerea mea sunteti cea mai populara trupa de acum,toti adolescentii si nu numai va fredoneaza cantecele si in ritmul acesta o sa fiti din ce in ce mai cunoscute si apreciate de toata lumea va doresc succes in continuare ........:*:*:*:va pwp

cazut din cer 12 noiembrie 2008, 05:18  

@eu - alex: or avea ele calitati, dar pacat, cu muzica nu au nici o treaba, si aici ma refer live. Poate or canta ok prin baile de acasa....dar live...habar nu au, iar la craiova s-au facut de kkt....sunt vai de mama lor, defapt ce sa iese din niste fufe conduse de un manelist? Nimic altceva decat concerte in care se face playback la gre :)) sunt vai de mama lor!
@anonim: si eu le-am ascultat, dar spre deosebire de tine, si restul incultilor stiu sa fac diferenta dintre live si playback...mai ascultati si voi trupe care chiar merita ascultate....poate o sa va treziti o data si o data din prostia asta in care dormiti...numai bine!

ps. blogul arata bine, felicitari realizatorului

Anonim 14 noiembrie 2008, 17:32  

bravo fetelor sper sa veniti cat de curand si in bucuresti sunt mare fan al vostru.Tineti-o tot asha sunteti cele mai tari si v-am spus veniti si in buc pt ca nu aveti ce pierde sunteti niste fete de nota 10 si cv deci exceptionale va iubesc si va astept la bucuresti cu un concert dak se poate va pwwp:*:*:*:*:X:X:X:X

Music Art Blogs - BlogCatalog Blog Directory