sâmbătă, 31 ianuarie 2009

Locul 3 in Finala!

Aseara a avut loc Finala Nationala Eurovision 2009. Cea de a 11-a editie la care participa Romania, este, dupa spusele organizatorilor, cea mai reusita editie de pana acum. Anul acesta toti finalistii au avut melodii cu potential mare de a reprezenta Romania la Moscova. Blaxy Girls au intrat in concurs cu numarul 3. Melodia a placut foarte mult publicului, strangand peste 5000 de voturi, ceea ce le-a adus locul 1 la televot. Juriul a hotarat insa ca melodia este de locul 6, astfel la final iesind pe locul 3, dupa Elena si Catalin Josan.Elena va reprezenta Romania in Rusia,pe 12 mai, cu melodia "Balkan Girls", careia ii uram succes. Melodia "Dear mama " este difuzata pe posturile de televiziune si radio din tara, intrand deja in topuri.

marți, 27 ianuarie 2009

Calificate in Finala!

In seara asta a fost prima Semifinala Eurovision. Fetele au reusit sa treaca peste emotii si au aratat ca cei in urma vor fi cei dintai, interpretand piesa "Dear mama" cum nu se putea mai bine. Socul a fost foarte mare atunci cand a inceput televotul si au vazut cum in primele 3 minute de vot au strans peste 2400 de voturi, detasandu-se de ceilalti participanti. S-au calificat in Finala Nationala Eurovision, ce va avea loc sambata seara.Toata munca depusa a dat roade si speram sa reprezentam Romania la Moscova. Daca va place melodia, votati-ne sambata, si hai sa aducem Eurovisionul in Romania .

Mesaj pentru fani:


RUCSY: Va multumim pt incredere si pt voturi, stim ca ne puteti da si mai mult sambata :) ! sa ne iubiti si sa va iubiti :)!


CRISU: Sunteti CEI MAI TARI FANI ! Va multumim tuturor, de la Mihaela Radulescu pana la cei mai micuti fani :)! Love


ANNA:Impartim bucuria cu voi si sa ne votati si sambata seara ! Va iubim :)!


AMALIA: Bucuria o exprimam acum prin tipete dupa ce am inhalat heliu din baloanele -decor de pe scena :))! Doamne ajuta si sa ne votati :)!


GELA: Super tare ! Suntem fericite si probabil ca am speriat lumea cu entuziasmul din seara asta...si sa ne votati si sambata seara pentru ca vom fi mult, mult mai tari :)!


Alaturi de ele la Finala s-au mai calificat:


Popas Band-Striga


Zero-Sunny Days


Tabassco-Purple


Dalma-Love was never her friend


Tina(ex. Pops)-Pleaca

luni, 26 ianuarie 2009

Repetitii Eurovision


Duminica la 15:30 fetele au fost la "Duminica in Familie", pe Antena1. In poza de sus ele impreuna cu Mihaela Radulescu si Alina Latan, stilista care se ocupa cu vestimentatia fetelor la toate evenimentele:)
Luni, cu o zi inainte de Eurovision, au mers la repetitii in studiourile tvr.
Prima semifinala a Eurovisionului va avea loc marti,27 ianuarie,si se va transmite la Tvr1 de la ora 20:15.Fetele vor intra in concurs cu numarul 12.
Aici sunt cateva poze de la repetitii:D.

joi, 22 ianuarie 2009

Promo "Dear Mama", Eurovision

Pentru participarea la Eurovision s-au filmat promo-uri la toate melodiile calificate la Semifinala ce va avea loc intre 27 si 29 Ianuarie. Acestea vor fi difuzate pe site-urile Tvr cate patru odata, in anumite momente din zi.
toate clipurile au fost filmate in studioul Tvr pe un platou asemanator unei table de sah.


Poze de la filmari:


Avem si pozele de la emisiunea "Rai da Buni" in Galeria foto de pe site-ul oficial.

luni, 19 ianuarie 2009

Videoclip Dear mama


Cine se pune in a doua zi de Craciun sa filmeze un videoclip?... Uite ca s-a gasit cine. Asadar cu o camera pe umeri si haine foarte groase pe noi( sa nu va zic ca erau cam 0 grade afara), am pornit pe strada in scopul filmarii videoclipului pentru "Dear mama" , melodie cu care participam si la Eurovision. A fost filmat in diverse locatii din Bucuresti: pe strada, intr-un apartament, cimitirul Belu, si ultimele filmari au avut loc la subsolul Teatrului National. Ce a iesit vedeti voi:).


Si acum sa va aratam si niste poze de la filmari:).

Music Art Blogs - BlogCatalog Blog Directory