marți, 27 ianuarie 2009

Calificate in Finala!

In seara asta a fost prima Semifinala Eurovision. Fetele au reusit sa treaca peste emotii si au aratat ca cei in urma vor fi cei dintai, interpretand piesa "Dear mama" cum nu se putea mai bine. Socul a fost foarte mare atunci cand a inceput televotul si au vazut cum in primele 3 minute de vot au strans peste 2400 de voturi, detasandu-se de ceilalti participanti. S-au calificat in Finala Nationala Eurovision, ce va avea loc sambata seara.Toata munca depusa a dat roade si speram sa reprezentam Romania la Moscova. Daca va place melodia, votati-ne sambata, si hai sa aducem Eurovisionul in Romania .

Mesaj pentru fani:


RUCSY: Va multumim pt incredere si pt voturi, stim ca ne puteti da si mai mult sambata :) ! sa ne iubiti si sa va iubiti :)!


CRISU: Sunteti CEI MAI TARI FANI ! Va multumim tuturor, de la Mihaela Radulescu pana la cei mai micuti fani :)! Love


ANNA:Impartim bucuria cu voi si sa ne votati si sambata seara ! Va iubim :)!


AMALIA: Bucuria o exprimam acum prin tipete dupa ce am inhalat heliu din baloanele -decor de pe scena :))! Doamne ajuta si sa ne votati :)!


GELA: Super tare ! Suntem fericite si probabil ca am speriat lumea cu entuziasmul din seara asta...si sa ne votati si sambata seara pentru ca vom fi mult, mult mai tari :)!


Alaturi de ele la Finala s-au mai calificat:


Popas Band-Striga


Zero-Sunny Days


Tabassco-Purple


Dalma-Love was never her friend


Tina(ex. Pops)-Pleaca

4 comentarii:

alina 28 ianuarie 2009 la 09:08  

bravo girls :)! succes sambata!

Anonim 1 februarie 2009 la 12:30  

sunt dezamagita profund de marea nedreptate care vi s-a facut de catre juriu......dar daca juriul, ce a avut-o in frunte pe aura urziceanu, a putut face asta.....(mi-am spus ca anii petrecuti in America, au ajutat-o sa devina o femeie libera cu adevarat- se vede clar ca e o ratacita, acum si in Romania...)ce sa mai vorbim de respectul datorat publicului ce v-ar fi dorit clar, pe voi castigatoare......va iubim si dorim ca timpul sa demonstreze ca am avut dreptate...A FOST NEDREPT CE S-A INTAMPLAT SI SPER DIN TOT SUFLETUL CA DREPTATEA SA COBOARE ODATA SI IN ROMANIA IAR CEI CE SI-AU VANDUT SUFLETELE SA AJUNGA UNDE LE E LOCUL....Nu vreau sa sune negativ si de aceea , o sa incerc sa imi sterg ,,lacrima``si sa sper in ziua de maine, cand voi,tinerii de azi, nu veti mai lasa vandutii sa dirijeze, nici macar din culise....Cat timp vor mai dirija din umbra coruptii, asta ne va fi soarta.... De ce nu au aceste concursuri supervizori din sala,numiti prin tragere la sorti,care sa verifice cu adevarat ce face juriul.S-a spus ca plicurile SIGILATE, vor fi de puse la prezentatori; de ce au venit nesigilate si dupa ce s-au aflat rezultatele televotingului ????? Numai minciuni, batjocura iar noi chiar am crezut ca telefoanele noastre conteaza....O ceata de zevzeci, a anulat alegerea poporului roman, care pe voi v-a votat si pe voi v-a dorit ca reprezentante la Moscova.....Imi pare rau sa spun asta, dar Elena Gheorgiu sau Gheorghita aia, nu s-a remarcat decat prin viteza cu care isi dadea jos hainutele, viteza care i-ar prinde bine intr-un cabaret......PACAT !!!!! dar asta sa va mobilizeze, nicidecum sa va demoralizeze .....Vreau sa mai aud de la voi .....sunteti ca niste flori proaspete, sa nu lasati mazgaleala sa coboare pete voi !!!!! Ramaneti curate atat cat o sa puteti de mult !!!!SUCCESE, dincolo de bariere impuse de gunoaie....Nu va frangeti aripile !!!! Voua va e harazit zborul spre inalturi, cum sa va aprecieze niste biete taratoare, ce nu stiu decat a oracai in balti ce au inceput sa puta.....

Anonim 2 februarie 2009 la 05:43  

de luni de zile urmaresc la tvr tot feluri de discutii privind "calitatea publicului tv". tot soiul de "experti"de genul celor care au format juriul pentru eurovision se lamenteaz㤠in discutii, ore in sir, de "incultura"care domina pe majoritatea canalelor tv - de preferintele publicului pentru fete dezbracate, pentru manele, pentru scandaluri picante, etc. "adevarata cultura" este ignorata, numai banul conteaza, se transmite orice are priza la "un public ignorant". interesant c㤠tocmai acesti "experti" au ales pentru moscova o pies㤠de un nivel dubios, demna de un program la un club de noapte unde minorii nu au acces. iar "publicul ignorant si incult" a votat pentru o piesa care merita toata stima... frumos exemplu...fetelor, nu va mai chinuiti invatand sa cantati, nu va mai straduiti sa invatati ainstrumentele muzicale, nu mai studiati muzica - ce folos ca aveti voce si talent, tot nu duce la nimic. succes o sa aiba doar una care se dezbraca, una care nu are decat liceul si in spate o trupa intreaga de specialisti (coreografi, trup㤠de balet cat mai "sexy", croitorese, etc.) si mai ales pilele de rigoare. ma intreb cine a finantat toata povestea asta... asadar, dragi "experti" - publicul a votat si a ales adevarata valoare - de data asta voi ati demonstrat lipsa totala de cultura muzicala - asa ca nu va mai lamentati de "publicul ignorant"... imi amintesc de o emisiune de stiri la un post de televiziune francez, imediat dupa mineriade. invitat special era domnul petre roman - pe atunci prim ministru. intrebat direct de prezentator despre evenimentele cu minerii, domnul roman a inceput sa baguie tot soiul de aberatii si justificari. prezentatorul l-a ascultat un timp - dup㤠care i-a pus doar o singura intrebare: "domnule prim ministru, nu va este nici un pic de jena?" dupa care i-a intors spatele si a trecut la alt subiect. ma intreb si eu daca cei 9 din juriu (cine i-a ales si pe ce criteriu?) au macar atata bun simt sa se jeneze...dar ma cam indoiesc.

Anonim 7 februarie 2009 la 11:15  

Buna fetelor ... Ma numesc Rucsy .. :)) ... si vreau sa va spun ca sunt cea mai mare fana a voastra va ador sunteti superbe .. imi pare rau ca nu ati luat locul 1 si eu v-am votat ... cred ca anul viitor daca vety participa sigur vety castiga .. va iubesk !!! si daca nu avety treaba dati add la id roxana_roxanica2008 ..... va ador !!! :X:X:X

Music Art Blogs - BlogCatalog Blog Directory