vineri, 28 noiembrie 2008

Coperta BRAVO



Dupa ce au aparut la cunoscutele emisiuni Teo Live Show, Confidential, Neata cu Razvan si Dani, Cronica carcotasilor, Rai da` buni si foarte multe interviuri la posturi de muzica si nu numai, fetele au aparut si in cunoscuta revista mondena pentru adolescenti care apare bilunar si anume BRAVO.
Ele nu numai ca au aparut ci chiar au "confiscat" coperta numarului 24 al revistei, unde sunt prezentate ca "NOUL FENOMEN NATIONAL".Asadar le-a fost apreciata munca dar si succesul incontestabil pe care l-au avut in concerte, precum si urcarea in toate topurile de muzica de la posturile de radio si televiziune unde la KissFm si KissTv au reusit sa se mentina pe primul loc saptamani bune.
Sa revenim la articolul din Bravo unde fetele au avut si o sedinta foto si un interviu de mici dimensiuni dar foarte bine inchegat. Fetele ne mai prezinta si palmaresul lor cucerit individual la numeroase festivaluri de muzica atat nationale cat si internationale.
Bineinteles ca fetele nu au putut sa scape de gurile rele ale unora din presa care le-au catalogat drept “Emo”, dar ele au subliniat faptul ca sunt niste fete absolut normale,vesele pline de viata care nu se imbrcaca “ de la tanti ”. Desigur ca revista nu a putut sa nu faca referire si la faptul ca producatorul trupei, Costi Ionita, este cunoscut ca manelist si ca ar putea sa le afecteze imaginea. La aceasta intrebare fetele au raspuns in nenumarate randuri in emisiunile in care au aparut. “Reticente, sincer, nu au existat. Stiam ca este om de muzica, stiam ca a cantat intr-o trupa rock la inceputul carierei sale si stiam ca a promovat nume mari din muzica romaneasca” afirma Rucsy.
In premiera avem si o informatie oficiala despre lansarea albumlui care va aparea la inceputul lunii decembrie si se va numi, evident, “If you feel my love” unde majoritatea pieselor vor fi rock, dar data exacta inca nu se cunoaste si cu siguranta va vom informa din timp util.
Fetele vor participa din nou la Eurovision. “Melodia cu care participam este foarte emotionanta si nu poate sa nu inima ascultatorilor…”.De asemenea isi doresc sa li se recunoasca munca depusa si spera sa ajunga la nivelul la care sa fie rasplatite cu un premiu Grammy,"...dupa munca si rasplata, nu?"
In final ele au lasat si un mesaj pentru toti fanii:"VA MULTUMIM DIN SUFLET CA NE SUSTINETI NECONDITIONAT SI SA AVETI PARTE DE O IARNA CAT MAI SENINA!".

Meehay & Andrei

Program Evenimente

APRILIE:
2-Brasov
3-Targoviste si Ploiesti
4-Pitesti si Gaesti
6- Timisoara
7- Arad si Nadlag
8-Satu Mare si Zalau

MAI:

2- Mamaia si Costinesti
9- Petrosani
24- Constanta
30- Buzau Mall ora 20:00
31- Slobozia

Music Art Blogs - BlogCatalog Blog Directory