marți, 28 octombrie 2008

Concert la Craiova

Concert la Craiova



   
Cu ocazia Zilelor Municipiului Craiova, in parcul Nicolae Romanescu pe perioada 19-26 octombrie 2008 s-au organizat numeroase concerte si manifestatii. 
    Au aparut asadar pe velodromul din parc  artisti precum SCORPIONS, HOLOGRAF, KEO, ZDOB SI ZDUB, IRIS, SMILEY si ANDRA.
    Ziua de sambata 25 octombrie, penultima zi a festivlului se astepta sa fie una plina. S-a promis un concert incendiar incheiat de un eveniment la fel de fierbinte, un spectacol de artificii.
    Pe la orele amiezii pregatirile erau in toi. Totul trebuia reglat. Sunetul, camerele, gardurile ce desparteau multimea de cei de pe scena trebuiau sa fie toate la locul lor si pregatite pentru ce urma sa fie peste cateva ore. In tot acest timp undeva pe drumul dintre Suceava si Craiova un microbuz argintiu marca "Opel" cu numere de Constanta gonea pe sosea  transportand o armata de noua persoane, cinci din ele inarmate cu chitari,clape, bete de tobe si, nu in ultimul rand, voci splendide.
    Cu cateva ore inainte, fetele au cantat la un bal in Suceava, unde pana si fata trista din imagine la sfarsit a prins viata si a strigat "bis".  
    In cele din urma vine si momentul adevarului in timp ce lumea incepe sa se adune.
Pe scena apare un tip pe care il vede lumea destul de des pe protv, Catalin Maruta, care deschide spectacolul  si o invita pe scena pe Alina Sorescu.
    In timp ce Alina incanta publicul cu muzica ei, fetele se pregateau sa urce pe scena,
reusind din nou sa treaca peste emotiile ce le cuprindeau si care erau afisate atat de evident pe fata fiecareia. Insa nu au avut timp prea mult sa se gandeasca la asta ca au si auzit cuvintele magice: "Voi urmati!"

     Melodie dupa melodie, fanii au strigat, au aplaudat si au cantat odata cu fetele.
 Prima melodie interpretata a fost "If you feel my love", fanii cantand refrenul odata cu fetele. Dupa ea au venit melodiile "Hey Hey",  "Tu",  " Sar", "Daa", si o melodie noua, "Si totusi". 
    Au parasit scena in aplauzele fanilor, lasand-ul pe keo sa continue spectacolul . 
Desigur nu au putut sa plece inainte de a face poze cu Catalin Maruta, cu Gabriel Cotabita, care le-a sprijinit dintotdeauna, cu Viorel, "prof de chitara", coordonator de trupa, omul din spatele scenei defapt,  si nu in ultimul rand  cu fanii.








Andrei

Music Art Blogs - BlogCatalog Blog Directory