marți, 30 septembrie 2008

Oare.... trebuie sa pierzi

Dupa ce ati ascultat toata vara melodia "If you feel my love" ,chiar de zece ori pe zi pe unele posturi, fetele au decis sa lanseze si varianta in romana a melodiei, "Oare".

 





Daca va avea acelasi succes ca si varianta originala vom vedea. Voi ce spuneti?

Andrei

duminică, 28 septembrie 2008

Istorie la Callatis

       In urma cu 10 ani Mangalia, frumoasa cetate de la malul Marii Negre, a lansat ceea ce avea sa devina cel mai mare festival de muzica din Romania.
       Mangalia devine astfel Capitala Estivala a Romanilor de Pretutindeni, un loc in care spiritualitatea romaneasca este adusa sub luminile rampei.
       In decursul celor zece editii, multi artisti cunoscuti,legende vii ale muzicii romanesti si nu numai, au urcat pe scena Callatis-ului pentru a canta live in fata publicului de mii de spectatori care au fost intotdeauna cat se poate de energici si de aprinsi, cantand odata cu artistii lor preferati si fredonand refrenele melodiilor ce si-au gasit loc in inimile tuturor.
       Anul acesta a venit si randul fetelor de la Blaxy Girls sa faca istorie pe scena Callatis-ului, depasindu-si emotiile, pe care le au toti artistii de altfel atunci cand urca pe scena in fata unui public asa numeros , si cantand melodiile "If you feel my love" si "Hey Hey".



If you feel my love

Hey Hey


Dupa concert, fetele au mers si la Callatis club pentru un interviu:

         Cum a zis si Leonard Miron, prezentatorul Callatis Club, fetele "au venit, au cantat, au zambit si au plecat". Dar nu au plecat asa pur si simplu. Au plecat luand cu ele o amintire de neuitat, au plecat de pe scena dar au ramas in inimile fanilor care asteapta acum urmatoarele concerte si aparitii tv. Au plecat scriind inca o pagina in istoria Callatis-ului.
Andrei 

vineri, 19 septembrie 2008

Biografie




5 FETE.... O PASIUNE : MUZICA

Formatia Blaxy Girls a luat nastere in octombrie 2007, cand fetele au fost descoperite si unite de Costi Ionita. Mai tarziu in decembrie au semnat contractul cu casa de discuri Roton, cea mai mare casa de discuri din tara in prezent.
Dupa multa munca au reusit sa finalizeze primul album care va fi lansat in curand. S-a filmat videoclipul melodiei "If you feel my love", care este difuzat pe posturile de specialitate si care se bucura de admiratia fanilor, situandu-se in prezent printre primele 10 locuri in multe topuri.
Cele 5 fete care intra in componenta trupei Blaxy Girls sunt:


Rucsandra Iliescu (Rucsy): chitara si voce -17 ani

A inceput sa cante la varsta de 3 ani. Inca de mica a manifestat o atractie deosebita pentru muzica studiind violoncelul si chitara. Actualmente eleva a Liceului de Arte din Constanta “Regina Maria”, detine numeroase trofee si premii castigate la festivaluri nationale si internationale de muzica usoara.
Ii place foarte mult sa citeasca.
"In viata de zi cu zi....sunt o fire calma...cred..si pot spune...destul de cuminte...nu frecventez cluburile....nu beau ...nu fumez... Sunt un copil normal...care incearca sa se bucure de copilaria lui cat mai poate si intr-un mod cat se poate de cerebral...urmand anumite principii!" Daca nu ar fi fost in trupa Blaxy Girls i-ar fi placut o cariera de jurnalista.



Ana-Maria Nanu (Anna): clape -16 ani

Studiaza de la varsta de 5 ani pianul si de la 13 ani flautul. In prezent este eleva a Liceului de Arta din Constanta, „Regina Maria”.Ii place sa asculte muzica si sa isi petreaca timpul liber cu prietenii."In viata de zi cu zi, ma comport ca orice copil de varsta mea, imi place sa cunosc lume noua...de acea sunt foarte prietenoasa. Simtul umorului nu cred ca ma v-a parasi vreodata. Sunt un copil care asculta de parinti si nu creeaza probleme." O cariera de DJ ar fi a doua alegere a ei .


Amalia Tirca: chitara solo -17 ani

Eleva la liceul "Traian" din Constanta, studiaza de mica pianul si chitara, pentru care a dezvoltat o mare pasiune. Ii place sa asculte muzica si sa faca sport. Daca le face pe amandoua in acelasi timp e si mai bine."In timpul meu liber, imi place sa ma amuz, sa ma simt bine alaturi de prietena mea si de colegi. Fiind o fire mai spontana, nu ma deranjeaza cluburile.De obicei sunt energica, vesela, optimista.Putin cam agitata uneori. Atitudinea mea in videoclip este alta, sunt mai 'rea', pot spune. In realitate nu ma caracterizeaza rautatea.". S-ar fi gandit la o cariera in stomatologie sau o functie de Controlor de Trafic Aerian.


Cristina Marinescu (Criss): chitara bass - 15 ani

Este eleva la Liceul Teoretic “Anghel Saligny” din Cernavoda, castigatoare a numeroase premii si trofee la festivaluri nationale si internationale de muzica usoara. Studiaza chitara bass. Ii place sa asculte muzica si sa citeasca. "...In viata de zi cu zi sunt o fire sociabila , vorbareata , plina de energie. Mai uit din cand in cand lucruri importante ... imi place sa ma distrez , sa cant , sa ma uit la filme , etc...". Daca ar alege alta meserie, ar fi aceea de jurnalista.





Gabriela Marinescu (Gela): percutie -19 ani

A terminat Liceul Teoretic “Anghel Salingy” din Cernavoda-promotia 2008. In prezent este studenta la Facultatea de arte "Hyperion", sectia actorie si la Universitatea din Bucuresti, facultatea de litere, sectia romana-engleza. La fel ca Rucsy si Criss, a castigat numeroase premii si trofee la festivaluri nationale si
internationale de muzica usoara. Studiaza in prezent tobele.
Ii plac lectura, muzica si tenisul de camp.
"In viata de zi cu zi sunt vesela, optimista, poate putin cam prea toleranta. In rest sunt asemeni tinerilor de varsta mea". Ca alternativa in ceea ce priveste cariera i-ar fi placut sa fie actrita.



Toate 5 au medii foarte mari la scoala si nu vor renunta la ea. De repetitii, inregistrari, filmari si concerte se vor ocupa in timpul liber.
Cele cinci fete au o pasiune comuna: muzica.
Le uneste o prietenie vesnica si un vis implinit: sa cante si sa fie ascultate.


Andrei

vineri, 12 septembrie 2008

If you feel my love

Blaxy Girls-If you feel my love
Primul videoclip al trupei Blaxy Girls:

Ce ziceti?

Music Art Blogs - BlogCatalog Blog Directory