joi, 18 decembrie 2008

Sala Polivalenta


In seara de 15 decembrie eveniment important pentru Bucuresti la Sala Polivalenta, si anume "Meneito & Rock". Capul de afis bineinteles ca au fost Blaxy Girls dar si Los locos care au incheiat concertul cu niste melodii celebre.
Concertul a fost prezentat de Daniel Buzdugan si de organizatoarea evenimentului, Laura Stone, care a si cantat in deschidere, chiar daca a inceput cu ceva intarziere deoarece fetele avusesera emisiune in direct la antena 1 si anume Acces Direct.
Dupa ce au cantat Aleessandro Canino & Dj Alex Tambrurinii cateva melodii, Village Girls cu cateva melodii destul de dragute, si Tony Tomas medaliat cu argint la Cerbul de Aur, a venit si randul celor de la Blaxy Girls.
Ele au cantat LIVE toate melodiile si de acest lucru s-au convins toti spectatorii din sala si puteti sa va convingeti si voi prin urmatoarele filmulete postate pe youtube si bestmusic.ro.
Din multele melodii pe care le`au cantat si anume "If you feel my love", "Fac ce vreau"(Hey hey),"Tu", "Si totusi" si "Sar", au cantat si in premiera noua melodie, "Dear mama" la un concert.
La final publicul le`au aplaudat indelung cerand bis si ele au mai cantat pentru public inca o data mel If you feel my love.Dupa ce au coborat de pe scena fetele au fost luate cu asalt de catre fani cerandu`le autografe si fotografii.Se creeasera o asa aglomeratie incat nu se mai putea trece catre cabine.Dupa minute bune in care fetele au acordat autografe si au facut poze cu fanii ele au facut o scurta "vizita" pe la vestiare unde s-au facut mai comode si s-au reintors in sala unde au dansat impreuna cu fanii pe melodiile cantate de cei de la Los Locos(Chiuaua, El meneito)
Si asa Blaxy Girls s-au simtit bine din postura de spectator si au facut atmosfera si dupa ce repertoriul lor s-a incheiat.
Acestea fiind zise va asteptam si sambata seara unde fetele vor concerta in incinta Hypermarketului Carrefour Vitantis.
VA ASTEPTAM!


Filmarile de la sala polivalenta
sursa: www.bestmusic.ro



1 comentarii:

Anonim 19 decembrie 2008 la 01:09  

Ce cuminti le asteptau chitarile pe fete:))frumoase toate pozele:P

Music Art Blogs - BlogCatalog Blog Directory