duminică, 21 decembrie 2008

Concert la Vitantis

Dupa cum spune si titlul evenimentului, "Serile Vitantis" sunt un un grup de evenimente desfasurate pe o durata de aproximativ 2 luni in fiecare Sambata.Asadar in fiecare Sambata la Complexul Comercial Vitantis are loc cate un concert.In seara de 20 decembrie a sosit randul fetelor.
Cu o seara inainte tocmai sustinusera un concert asemanator la Ramnicu Valcea unde au fost primite iarasi cu bratele deschise.Dupa un drum destul de lung ele s-au intors in Bucuresti, ajungand in jurul orei 16.00 la Vitantis unde au facut si o mica incalzire plus toate aranjamentele de sunet,pe scurt repetitii.
Profitand de timpu ramas liber pana la ora intrarii pe scena ele s-au relaxat putin ori la shopping ori la o cafenea.
Evenimentul statea sa inceapa, prezentatoarea evenimentului, Alina Sorescu a pregatit publicul pentru ceea ce urma. A intrat in scena un tanar destul de talentat care a inceput cu niste colinde si continuand cu niste melodii mai antrenante, apoi si-au facut aparitia cei de la Levantes o trupa din 2 baieti si 2 dansatoare din cluj.
In final au intrat fetele de la Blaxy girls fiind si invitatele speciale ale acelei seri(20 dec). Au inceput cu un cover foarte cunoscut de la Queen si continuand cu "If you feel my love" si alte mel precum "Tu", "Si totusi", "Hey hey"(Fac ce vreau), "Oare trebuie sa pierzi" dar si ultimul hit aparut la KissFm, care a si intrat in top irect pe pozitia 17, si anume "Dear mama". Asistenta la acest concert a fost una destul de buna avand in vedere ca acest s-a sustinut intr`un complex comercial dar fetele ca niste adevarate profesioniste si-au facut datoria demonstrand pentru a nu stiu cata oara faptul ca se pricep la cantat live. La final fetele au fost aplaudate si luate cu asalt de catre fani pentru poze si autografe.Dupa minute bune in care fetele au acordat nenumerate autografe si facand o multime de fotografi cu fanii, toata echipa si-au facut "bagajul" si au plecat spre casa in urma lasandu`se o mare de liniste.
Va mai asteptam si pe data de 27 Decembrie la Baneasa Shopping City pentru ultimul concert din acest an.


Dear Mama live la Vitantis

Puteti vedea pozele de la Vitantis in Galerie pe site-ul blaxy-girls.com.

1 comentarii:

Anonim 22 decembrie 2008 la 08:13  

Bravo Fetelor!!! >:D< . Rucsy , Jos Palaria!

Music Art Blogs - BlogCatalog Blog Directory