luni, 22 decembrie 2008

Musical Christmass

Craciunul e cea mai iubita sarbatoare a anului si ce alt mod mai bun de a-l petrece decat alaturi de familie, ascultand la televizor muzica buna :D. De aceea cei de la Antena1 ne pregatesc o emisiune speciala, prezentata de Mihaela Radulescu, "Craciun In Familie".
Asa ca au chemat in scena pe producatorul autohton al anului, Costi Ionita, alaturi de Blaxy Girls, Celia si Imba.
Fetele au fost imbracate in strumfitze si Mosul e nimeni altul decat Costi Ionita, care, din lipsa de echipament specializat(semineu) coboara dintr-un motostivuitor :)).
Amalia, Gela, Cristina, Rucsy si Anna au cantat, au dansat si s-au distrat alaturi de Celia, dansatorii ei Imba, si Mosul Costi.

Inainte de filmari fetele si-au facut timp desigur sa se pozeze alaturi de celelalte strumfitze.

Veti putea viziona emisiunea joi, 25 Decembrie,in prima zi de Craciun:P, pe Antena1 de la ora 15:00.

duminică, 21 decembrie 2008

Concert la Vitantis

Dupa cum spune si titlul evenimentului, "Serile Vitantis" sunt un un grup de evenimente desfasurate pe o durata de aproximativ 2 luni in fiecare Sambata.Asadar in fiecare Sambata la Complexul Comercial Vitantis are loc cate un concert.In seara de 20 decembrie a sosit randul fetelor.
Cu o seara inainte tocmai sustinusera un concert asemanator la Ramnicu Valcea unde au fost primite iarasi cu bratele deschise.Dupa un drum destul de lung ele s-au intors in Bucuresti, ajungand in jurul orei 16.00 la Vitantis unde au facut si o mica incalzire plus toate aranjamentele de sunet,pe scurt repetitii.
Profitand de timpu ramas liber pana la ora intrarii pe scena ele s-au relaxat putin ori la shopping ori la o cafenea.
Evenimentul statea sa inceapa, prezentatoarea evenimentului, Alina Sorescu a pregatit publicul pentru ceea ce urma. A intrat in scena un tanar destul de talentat care a inceput cu niste colinde si continuand cu niste melodii mai antrenante, apoi si-au facut aparitia cei de la Levantes o trupa din 2 baieti si 2 dansatoare din cluj.
In final au intrat fetele de la Blaxy girls fiind si invitatele speciale ale acelei seri(20 dec). Au inceput cu un cover foarte cunoscut de la Queen si continuand cu "If you feel my love" si alte mel precum "Tu", "Si totusi", "Hey hey"(Fac ce vreau), "Oare trebuie sa pierzi" dar si ultimul hit aparut la KissFm, care a si intrat in top irect pe pozitia 17, si anume "Dear mama". Asistenta la acest concert a fost una destul de buna avand in vedere ca acest s-a sustinut intr`un complex comercial dar fetele ca niste adevarate profesioniste si-au facut datoria demonstrand pentru a nu stiu cata oara faptul ca se pricep la cantat live. La final fetele au fost aplaudate si luate cu asalt de catre fani pentru poze si autografe.Dupa minute bune in care fetele au acordat nenumerate autografe si facand o multime de fotografi cu fanii, toata echipa si-au facut "bagajul" si au plecat spre casa in urma lasandu`se o mare de liniste.
Va mai asteptam si pe data de 27 Decembrie la Baneasa Shopping City pentru ultimul concert din acest an.


Dear Mama live la Vitantis

Puteti vedea pozele de la Vitantis in Galerie pe site-ul blaxy-girls.com.

joi, 18 decembrie 2008

Sala Polivalenta


In seara de 15 decembrie eveniment important pentru Bucuresti la Sala Polivalenta, si anume "Meneito & Rock". Capul de afis bineinteles ca au fost Blaxy Girls dar si Los locos care au incheiat concertul cu niste melodii celebre.
Concertul a fost prezentat de Daniel Buzdugan si de organizatoarea evenimentului, Laura Stone, care a si cantat in deschidere, chiar daca a inceput cu ceva intarziere deoarece fetele avusesera emisiune in direct la antena 1 si anume Acces Direct.
Dupa ce au cantat Aleessandro Canino & Dj Alex Tambrurinii cateva melodii, Village Girls cu cateva melodii destul de dragute, si Tony Tomas medaliat cu argint la Cerbul de Aur, a venit si randul celor de la Blaxy Girls.
Ele au cantat LIVE toate melodiile si de acest lucru s-au convins toti spectatorii din sala si puteti sa va convingeti si voi prin urmatoarele filmulete postate pe youtube si bestmusic.ro.
Din multele melodii pe care le`au cantat si anume "If you feel my love", "Fac ce vreau"(Hey hey),"Tu", "Si totusi" si "Sar", au cantat si in premiera noua melodie, "Dear mama" la un concert.
La final publicul le`au aplaudat indelung cerand bis si ele au mai cantat pentru public inca o data mel If you feel my love.Dupa ce au coborat de pe scena fetele au fost luate cu asalt de catre fani cerandu`le autografe si fotografii.Se creeasera o asa aglomeratie incat nu se mai putea trece catre cabine.Dupa minute bune in care fetele au acordat autografe si au facut poze cu fanii ele au facut o scurta "vizita" pe la vestiare unde s-au facut mai comode si s-au reintors in sala unde au dansat impreuna cu fanii pe melodiile cantate de cei de la Los Locos(Chiuaua, El meneito)
Si asa Blaxy Girls s-au simtit bine din postura de spectator si au facut atmosfera si dupa ce repertoriul lor s-a incheiat.
Acestea fiind zise va asteptam si sambata seara unde fetele vor concerta in incinta Hypermarketului Carrefour Vitantis.
VA ASTEPTAM!


Filmarile de la sala polivalenta
sursa: www.bestmusic.ro



sâmbătă, 13 decembrie 2008

La Kissfm


Orele 16:00-19:00 sunt orele de varf in trafic si in fiecare masina e deschis deschis radioul pe KissFm. La ora aceasta "Ovidiu si Pussycat iti dau de la ei o doza soc de re-energizare".
In miercurea de 10 decembrie alaturi de ei se aflau Gela, Rucsy, Amalia, Cristina si Anna, pregatite sa destinda putin atmosfera cu noua melodie, "Dear Mama", de pe albumul "If you feel my love". Cu aceasta melodie vor participa la inceputul anului viitor la Eurovision. Kissfm a avut exclusivitate in lansarea acestei melodii.
Acum noi va oferim in exclusivitate poze de la emisiune pe care le veti gasi numai aici si pe site.

miercuri, 10 decembrie 2008

Albumul

Dupa luni intregi de munca in sfarsit a venit si momentul mult asteptat.
Pe data de 1 decembrie 2008 s-a lansat albumul de debut, cu numele " If you feel my love". Albumul e numit dupa primul single al fetelor,care s-a mentinut pe locul 1 in topurile canalelor tv si radio de muzica saptamani bune.
Albumul contine 11 piese, majoritatea pop-rock si cateva balade,printre care si melodia "Dear mamma", cu care fetele vor concura la Eurovision anul acesta.


1. If You Feel My Love
2. Dear Mama
3. Tu
4. Da
5. Poate nu crezi in tine
6. You`re Like
7. Respir incet
8. Sar
9. Fac ce vreau
10. Nu suporti
11. Si totusi
Bonus track:
If You Feel My Love – Chaow Mix


Puteti asculta aici si un promo al albumului facut de Meehay:

Albumul poate fi comandat online pe discomania.ro si in magazinele de specialitate.

Music Art Blogs - BlogCatalog Blog Directory