duminică, 28 septembrie 2008

Istorie la Callatis

       In urma cu 10 ani Mangalia, frumoasa cetate de la malul Marii Negre, a lansat ceea ce avea sa devina cel mai mare festival de muzica din Romania.
       Mangalia devine astfel Capitala Estivala a Romanilor de Pretutindeni, un loc in care spiritualitatea romaneasca este adusa sub luminile rampei.
       In decursul celor zece editii, multi artisti cunoscuti,legende vii ale muzicii romanesti si nu numai, au urcat pe scena Callatis-ului pentru a canta live in fata publicului de mii de spectatori care au fost intotdeauna cat se poate de energici si de aprinsi, cantand odata cu artistii lor preferati si fredonand refrenele melodiilor ce si-au gasit loc in inimile tuturor.
       Anul acesta a venit si randul fetelor de la Blaxy Girls sa faca istorie pe scena Callatis-ului, depasindu-si emotiile, pe care le au toti artistii de altfel atunci cand urca pe scena in fata unui public asa numeros , si cantand melodiile "If you feel my love" si "Hey Hey".



If you feel my love

Hey Hey


Dupa concert, fetele au mers si la Callatis club pentru un interviu:

         Cum a zis si Leonard Miron, prezentatorul Callatis Club, fetele "au venit, au cantat, au zambit si au plecat". Dar nu au plecat asa pur si simplu. Au plecat luand cu ele o amintire de neuitat, au plecat de pe scena dar au ramas in inimile fanilor care asteapta acum urmatoarele concerte si aparitii tv. Au plecat scriind inca o pagina in istoria Callatis-ului.
Andrei 

5 comentarii:

Anonim 28 septembrie 2008 la 08:04  

blaxy girls suntetzi super tari si cred ca daka continuatzi asa o sa devenitzi vedete internationale(mondiale)...va ador...si multumesc lui costi care este super de treaba ca va gasit si compune niste super melodii...si andrei este foarte de treba multumitii...!!by RAZVAN PRATA

Anonim 29 septembrie 2008 la 10:35  

acest site este cool da voi suntetzi si mai kool...hai blaxy girls...sper sa va cunosc intro zi...si sa va vad cantand live...sal tuturor...!!! ma numesc RAZVAN PRATA si daka vretzi sa vb cine este fan incercati pe adrian.prata@yahoo.com...mtmsc!!!

Anonim 1 octombrie 2008 la 13:15  

soooper....blaxy girls sunt soooper ca looomea.....si sunt de parere ca albumul lor o sa faca furori in muzica romaneasca...bafta:):):)

Ligia 4 octombrie 2008 la 10:08  

toate piesele sunt super klumea pe placul adolescentilor si nu numai eu una pot sa va zis keep it this way and you'll fell the love ;) si good job andrei;)

Anonim 25 decembrie 2008 la 15:34  

SUNTETİ SUPER BLAXY AŞ VREA SA FAC CUNOŞTINTA CU VOİ

Music Art Blogs - BlogCatalog Blog Directory