vineri, 19 septembrie 2008

Biografie




5 FETE.... O PASIUNE : MUZICA

Formatia Blaxy Girls a luat nastere in octombrie 2007, cand fetele au fost descoperite si unite de Costi Ionita. Mai tarziu in decembrie au semnat contractul cu casa de discuri Roton, cea mai mare casa de discuri din tara in prezent.
Dupa multa munca au reusit sa finalizeze primul album care va fi lansat in curand. S-a filmat videoclipul melodiei "If you feel my love", care este difuzat pe posturile de specialitate si care se bucura de admiratia fanilor, situandu-se in prezent printre primele 10 locuri in multe topuri.
Cele 5 fete care intra in componenta trupei Blaxy Girls sunt:


Rucsandra Iliescu (Rucsy): chitara si voce -17 ani

A inceput sa cante la varsta de 3 ani. Inca de mica a manifestat o atractie deosebita pentru muzica studiind violoncelul si chitara. Actualmente eleva a Liceului de Arte din Constanta “Regina Maria”, detine numeroase trofee si premii castigate la festivaluri nationale si internationale de muzica usoara.
Ii place foarte mult sa citeasca.
"In viata de zi cu zi....sunt o fire calma...cred..si pot spune...destul de cuminte...nu frecventez cluburile....nu beau ...nu fumez... Sunt un copil normal...care incearca sa se bucure de copilaria lui cat mai poate si intr-un mod cat se poate de cerebral...urmand anumite principii!" Daca nu ar fi fost in trupa Blaxy Girls i-ar fi placut o cariera de jurnalista.



Ana-Maria Nanu (Anna): clape -16 ani

Studiaza de la varsta de 5 ani pianul si de la 13 ani flautul. In prezent este eleva a Liceului de Arta din Constanta, „Regina Maria”.Ii place sa asculte muzica si sa isi petreaca timpul liber cu prietenii."In viata de zi cu zi, ma comport ca orice copil de varsta mea, imi place sa cunosc lume noua...de acea sunt foarte prietenoasa. Simtul umorului nu cred ca ma v-a parasi vreodata. Sunt un copil care asculta de parinti si nu creeaza probleme." O cariera de DJ ar fi a doua alegere a ei .


Amalia Tirca: chitara solo -17 ani

Eleva la liceul "Traian" din Constanta, studiaza de mica pianul si chitara, pentru care a dezvoltat o mare pasiune. Ii place sa asculte muzica si sa faca sport. Daca le face pe amandoua in acelasi timp e si mai bine."In timpul meu liber, imi place sa ma amuz, sa ma simt bine alaturi de prietena mea si de colegi. Fiind o fire mai spontana, nu ma deranjeaza cluburile.De obicei sunt energica, vesela, optimista.Putin cam agitata uneori. Atitudinea mea in videoclip este alta, sunt mai 'rea', pot spune. In realitate nu ma caracterizeaza rautatea.". S-ar fi gandit la o cariera in stomatologie sau o functie de Controlor de Trafic Aerian.


Cristina Marinescu (Criss): chitara bass - 15 ani

Este eleva la Liceul Teoretic “Anghel Saligny” din Cernavoda, castigatoare a numeroase premii si trofee la festivaluri nationale si internationale de muzica usoara. Studiaza chitara bass. Ii place sa asculte muzica si sa citeasca. "...In viata de zi cu zi sunt o fire sociabila , vorbareata , plina de energie. Mai uit din cand in cand lucruri importante ... imi place sa ma distrez , sa cant , sa ma uit la filme , etc...". Daca ar alege alta meserie, ar fi aceea de jurnalista.





Gabriela Marinescu (Gela): percutie -19 ani

A terminat Liceul Teoretic “Anghel Salingy” din Cernavoda-promotia 2008. In prezent este studenta la Facultatea de arte "Hyperion", sectia actorie si la Universitatea din Bucuresti, facultatea de litere, sectia romana-engleza. La fel ca Rucsy si Criss, a castigat numeroase premii si trofee la festivaluri nationale si
internationale de muzica usoara. Studiaza in prezent tobele.
Ii plac lectura, muzica si tenisul de camp.
"In viata de zi cu zi sunt vesela, optimista, poate putin cam prea toleranta. In rest sunt asemeni tinerilor de varsta mea". Ca alternativa in ceea ce priveste cariera i-ar fi placut sa fie actrita.



Toate 5 au medii foarte mari la scoala si nu vor renunta la ea. De repetitii, inregistrari, filmari si concerte se vor ocupa in timpul liber.
Cele cinci fete au o pasiune comuna: muzica.
Le uneste o prietenie vesnica si un vis implinit: sa cante si sa fie ascultate.


Andrei

19 comentarii:

Anonim 26 septembrie 2008 la 22:19  

cea mai tare trupa din Romania

Anonim 27 septembrie 2008 la 00:40  

Sincer nu ma asteptam sa aibe varste asa mici, dar felicitari pentru ca desi sunt inca foarte tinere au reusit sa isi implineasca visul. Ce sa mai zic, toate sunt frumoase, si stiu sa cante. Bravo lor si sper sa o tina tot asa.

Anonim 27 septembrie 2008 la 12:31  

bravo lor sunt niste fete talentate care vor avea succes in muzica si au varste fragede asa ca au tot timpul sa arate tot ce pot ele sa faca in muzica .Sa le tinem pumnii si sa ne bucuram de muzica lor. Bravo fetelor!!!

Anonim 29 septembrie 2008 la 07:11  

soooper fetele

Anonim 29 septembrie 2008 la 07:11  

soooooper tari:D

Anonim 30 septembrie 2008 la 06:43  

"BLAXY"...era dimineata....stateam de vb cu cineva din estul tarii...si mia spus "BLAXY....ma uit la un videclip al trupei BLAXY"... "Al cui?" zic eu..."BLAXY" zice persoana.."nu le sti, inca nu au lansat video" Lam cerut, lam primit..lam vazut ..si...BOOOOOM. La mine sa intampla foarte rar sa imi placa o melodie...sau o trupa dupa ce o ascult prima oara. aici a fost altfel..mia placut melodia, clipul..si de ce nu si fetele..cu toate ca am de 2x varsta lor..sunt niste scumpe. ma bucur sa vad o trupa romaneasca care intr-un timp atat de scurt sa plece de jos..si sa ajunga atat de sus. fetele au reusit si personal vreau sa le multumesc ca exista... ca au facut sa fie ascultate prin muzica lor nu doar de tinerii de 16-20 ani asa cum au crezut ca se va intampla..dar si de cei care au peste 33 ani..asa ca mine.
deci.... RUCSY, GABRIELA, ANNA, AMALIA, CRISTINA si nu in ultimul rand..MONICA....va sarut si sper sa ne vedem cel putin la anul ... in multele concerte din tara....si nu numai...
Toma Costel-Eugen ORSOVA
GIANNI

Anonim 30 septembrie 2008 la 10:06  

suntetzi super tari fetelor sigur o sa ajungetzi mari vedete va urez noroc...razvan prata

Anonim 1 octombrie 2008 la 06:19  

imi plac foarte mult siturile voastre si acesta este sooopeeerrrr
imi placetzi la nebunie si voi...si nici nu imi vine sa cred ca exista cineva asa de bun in romania...suntetzi UIMITOARE...costi este un tip de treaba si scie si melodii foarte frumoase...andrei e de treaba ca face atatea situri...stateam la televizor si vam vazut...INGERII ERAU IN FATA MEA SI NU MAI PUTEAM DE BUCURIE CU O MELODIE ASA FRUMOASA...eu va ador si va admir...va urez noroc in continuare...va salut...RAZVAN PRATA..!!!!!

Denisse 5 octombrie 2008 la 13:27  

gela?criss?rucxy?
what the fuck is that?
cred ca nu e nevoie sa va pociti numele asa ca sa pareti interesante.
as vrea sa stiu ce fel de stil incercati voi sa aveti.ca eu nu pot sa il definesc.poate pop.

Anonim 5 octombrie 2008 la 13:36  

fetelor mai bine tineti-va de scoala si lasati muzica pt cei care intr-adevar au ceva de spus.
sunteti "rockerite" uh?
si-atunci de ce se ocupa ex-senzatia manelelor, Costi Ionita, de voi?
lasand aceasta absurditate la o parte, muzica voastra lasa de dorit.
orice stil pretindeti a canta, va recomand sa va reprofilati.
nu mai umpleti mintile pustimii usor de influentat cu prostii.

Anonim 5 octombrie 2008 la 13:59  

Fetele astea chiar stiu ce fac :) Si toata lumea stie ca pana sa cante manele,Costi Ionita a fost rocker :) A declarat si el asta in direct la tv ;) Si am si eu o intrebare :) Pentru astia care se iau de ele ca asculta rock dar totusi Costi Ionita le ajuta :) Daca nu ar fi fost Costi Ionita si ar fi fost altcineva v-ati mai fi luat de ele pe baza la asta? :) Si pentru aia care se tot iau de ele pentru muzica lor :) Voi sunteti in stare sa faceti ce au reusit ele intr-un an? :)

Anonim 26 octombrie 2008 la 12:25  

SUNT CELE MAI TARI FETE!!!TINETI-O TOT ASA FETELOR!!!!VA UREZ SUCCES IN CONTINUARE!!!!!!!!!

Anonim 19 ianuarie 2009 la 20:23  

ce sa zic....?...... cea ce conoaste toata lume adica frumoase , talentate , modeste si pline de viatza :x:x:x;x..... si chiar merita sa aibe acest succes ;)).. succes in continuare !!!!!!:*:*:*

elizabeth 27 ianuarie 2009 la 05:50  

sunteti frumoase...talentate..ji aveti un viitor sralucit:*:*:*sper sa castigati EUROVISION'ul...succes:*:*

Anonim 31 ianuarie 2009 la 07:35  

sunteti cele mai tari fete pe care leam cunoscut vreodata...imi place foooartee mult de voi,imim place muzica voastra pt k si eu cant tot asa cv..si sunt tot de varsta voastra...16 ani...va iubesc fetelor...tineti-o tot asa!!!

Anonim 3 februarie 2009 la 04:23  

"gela?criss?rucxy?
what the fuck is that?
cred ca nu e nevoie sa va pociti numele asa ca sa pareti interesante."
da ce ishi pocesc numele???de exemplu shi pe mn ma cheama Ruxandra shi toata lumea imi spune ruxy sau rux...ce acum mai e pocit..nuuu dak vrei sa sti e nume de alint....pana k shi profi imi spun asha:"ruxy yo itzi spun aha de alint...."
ai priceput???sau vrei sa tzi-o bag cu palnia in cap?????
SHI PTR FETELE DE LA BLAXY:voi atzi spus k nu va convine sa fitzi asemanate cu tokio hotel....una dintre voi a spus(numai puteam de ras atunci..:))=)))k nici macar nu cantatzi acelashi gen de muzika??(doamne ce prostie pey ce cantatzi??)ca voi cantatzi pop-rock...pey shi tokio hotel canta acelashi gen de muzika...ce vrei sa intzlegem prin asta???ori va datzi mari ori vretzi sa fitzi unice.....
oricum sper sa nu va suparatzi pe mn.....bye bye....ROCK ON!!!!!!

Anonim 15 martie 2009 la 04:06  

Fetelor sunteti superbe!
Prima data am auzit melodia IF YOU FELL MY LOVE la radio dar nu stiam cine o canta...am crezut ca e vreun englez la cat de bine pronuntati cuvintele in aceasta limba.Apoi v-am vazut la PRIMA TV la CRONICA CARCOTASILOR si numai cu ochii pe youtube am stat de atunci ascultandu-va melodiile.
Chiar imi doresc mult sa va cunosc!! Te admir muuuuuult Rucsy! semeni mult cu mine!

Manda Adelina din loc.Tuzla JUD.CONSTANTA.

Anonim 1 mai 2009 la 04:49  

Va ador fetelor:X Sunteti minunate la fel si cantecele voastre.. Sa nu-i luati in seama pe toti care va critica fiindca nu merita.. Sunt mult prea invidiosi.. ca si acel comentariu: "What the fuck is that?" acea fata RUXANDRA e mult prea invidioasa pe voi s-a dat singura de gol cand a spus ca prietenii ii spun ruxy sau rux si ea iti "poceste" numele.. asa ca si tu ai dreptul,Rucsy:X Insa am o intrebare la care as vrea sa imi raspundeti.. De ce nu ati mai venit in concert la ZALAU? Toata luna lam asteptat iar cand am aflat ca sa amanat si nu o sa mai veniti mam enervat foarte tare.. deabia asteptam sa va intalnesc personal..:D Sper ca dupa ce o sa va rezolvati problemele o sa veniti in Zalau pentru un concert:) Va iubesc:X ADeLa

CAMELIA BALAN 7 mai 2009 la 07:24  

am fost la concertul din ploiesti.sunt fericita ca am facut poze cu voi .o sa vi le trimit si voua.sunt fanul nr.1.va iubesc:* am facut o mica trupa cu prietenele mele si speram sa fim canva ca voi.acum suntem mici dar daca va urmam exemplul poate reusim.trupa am numit-o "cool girls"

Music Art Blogs - BlogCatalog Blog Directory